Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BINGO



kunde jag stå på händerna gjorde jag det
så fantastiskt euforiskt glad
var 100 % övertygad bli inlåst
på sjukan igen!

mitt blodiga bandage avlägsnades
en läkare klämde fann friskt blod sipprade fram
inget gult var
en supersköterska (syster med Stålmannen)
fann blodkärlet i höger arm
utan att jag kände något stal hon 3 rör
hm även släkt med Dracula förmodligen
gav henne 5 stjärnor för få har lyckats
det skulle konstateras om det fanns bakterier i blodet
de fann inga
blev utsläppt efter 8 timmar
ingen frukost utom 2 bananer
en sköterska förbarmade sig fick en macka en kaffe


bättre åka till sjukhus före julafton
vid efterkontroll, på akuten är det tätt befolkat
julafton kanhända mer än någonsin
muntermometern lämnas in på apoteket
fullkomligt värdelös, vill man få högt blodtryck
rekommenderar jag dylika
öron ska det va, så blir det rätt temperatur
som sköterskan sa
bakteriekänsliga bandage är säkrast byta där expertisen finns
eller som de sa de vill det!
en gång för mycket än en för litet

God Jul alla fantastiska människor som jobbar
på våra sjukhus och med rehab

de ler med ögonen in i det sista
de ger järnet för lindra plågan
känner värmen mitt i vintern
ljuset strålar överallt
ser ett ljus i fjärran

hoppets dörr står alltid öppen
även mitt i natten


anm många intressanta människor
överallt, även på sjukhus
att lyssna till och kunna ge råd
när någon har kört fast ger liksom guldkant
på dagen.





Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-23 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP