Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


älskade klokuggla


Julklappen




Älskade klokuggla din julklapp
lägger jag under julgranen
ditt paket har röda sidenband om
det handgjorda pappret mjukt doftande
vanilj och myrra
fyllt med goda drömmar varma kramar
och glada skratt

blir glad varje gång jag läser dina ord





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-23 20:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ler du gör detsamma kram<3
2021-12-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP