Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julfest är rövpest


Venus jag åkallar dig låt veneriska sjukdomar
regna ner över mig en massa smått och gott
fördärva mig fyll mig med sjukdom
men snälla låt mig slippa detta julelände
julen är avskyvärd en styggelse värre än dödlig sjukdom




Fri vers av Tidsljus
Läst 298 gånger
Publicerad 2018-12-23 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus