Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke 181223

Han var oförmögen att älska

ty Han visste inte vad kärlek var

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-23 21:55



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt fyld av ångest. Bra diktat
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP