Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens tanke

Det självklara är

naturligt och givet!

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-01 05:34



Bookmark and Share


    bittemi VIP
Ja det gäller bara att se det! Bra skrivet!
2019-01-03

  Ronny Berk
Tänkvärt !
2019-01-01

    ej medlem längre
Konsten är dock
att skåda genom dimman först.

2 klockrena rader
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP