Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett brev kommer på avvägär just lätt. Andra försändelser hittar vägen just rätt.


Utdrag ur brev 1943...





....har tankar på en uppfinning som om den togs i bruk skulle kunna spara liv på miljontals patienter. Men eftersom den inte kommer att rendera mig några pengar i ersättning, kommer den aldrig någonsin heller att se dagens ljus.

Brevet hittades av en ren slump omkring 2023, under rivningen av ett gammalt ruttet hus strax utanför Borås, en riktig solskensdag då regnets skyar dragit bort. Det låg i ett frankerat kuvert med en tydlig adress till berörda myndigheter och det är en gåta varför det aldrig postades.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-24 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP