Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen börjar förändras, vi börjar känna av förändringen och i forskningsstationen står de vitklädda.


de-vita.

-Glad att du kom, förstår du min svenska?
-Jag kopplade just på översättaren i örat,
han ser sig omkring -brukar du vara här?
-Ja, det är som mitt andra hem.

(De går vidare och en skylt visar..)
"Biologiskt, fritt vuxna kroppar och övergången."

-Här ses vårat system, sa den kvinnliga agenten.
-Hm, frågan är, säger, agenten från USA,
hur ser de bäst byggda kropparna ut idag
och hur lär vi oss att gå in i deras system?

-Har ni övat att gå in i framtiden,
frågade en av de-vita agenterna.

-Ja, det borde vi kunna, vi är i våra kroppar nu,
måste betyda att vi kan lämna den för framtiden.

-Bra, sa den vita forskaren.

-Ok, jag förstår.

(Den manliga agenten från USA tog
tag om den kvinnliga från Sverige.)

Han sa förskräckt, lite skämmigt.,

-Gör du, jag fattar ingenting.
-Vi behöver tänka, "våra nya kroppar."
-Menar du att den naturliga processen håller på att avta?
-Ja, ungefär, sa den kvinnliga agenten och skrattade till.
-Alien?
-Ja, alien.
-Det här är för stort, min hjärna, sa agenten från USA
satte sig på huk och tog sig för huvudet, förstår du det?
-Du är i en strålning, just nu, men var inte rädd.
-Rädd?
-Ja, för datorn..

"Skapa den bästa kroppen, den som kan bli din fru"

-Jag är inte rädd, kom vi leker, gå in i framtiden, kom.

(De gick in i framtiden och när de kom tillbaka..)
-Jag ska skapa min fru!
-Nej, här gifter vi oss inte, vi är självständiga,
hjälprösten menar att kroppen ska bli din fru.

-Ska jag få en kvinnas kropp?
-Ja, här i framtiden är vi alla kvinnor.
-Om du nu inte vill vara en Alien, de-manliga.

(De gick in i en sal, där det stod på en skylt;)
"I det nya kom solen, pumpen och alla trådar."

-Vad är det här, dockor?
-Ja, hos oss föredrar männen de-kvinnliga dockorna.
-Du måste skämta, sa mannen och såg sig omkring.

"Du är i rummet för omställningen" hördes en dataröst.

-Han tog sig för öronen som om han ville få lite vett..

-Indoktrinering, indoktrineringen är slutförd..

"Välkommen till Park, Backa Röd"

-Fan är jag död..

-Nej, du är i Framtidskoncernen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-24 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP