Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och julrosen blommar

och dina andetag är vinden,

livet självt och solen

dina ögons lyster klarare än snö

och dina händer spelar sina fugor

lekfullt, i flykt från vardagen

 

och hur jag än lyssnar

finner jag hoppfullhet

 

© Birgitta Wäppling, 24 december 2018

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-30 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin.
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP