Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En jul kan vara bra utan sällskap.


Är du ensam?
Är du utan sällskap denna dag?

Kom ihåg att du är den viktigaste
personen i ditt liv!

Det är inte hela världen att
tillbringa den dagen med sig själv.





Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-24 08:40



Bookmark and Share


    snöö
Det kan nog ändå bli den värsta dagen när det är ofrivillig ensamhet, kanske orden inte förmå ge den stora trösten just i denna dag. Men dina ord innehåller en sanning som vi nog alla bör tänka på, hur viktigt det är att inse att man måste trivas med sig själv för att kunna trivas i andra sammanhang.
2018-12-30

    Tidsljus
Känns som om det är hela universum att tillbringa den dagen med mig själv.


2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP