Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
syster


johanna

lyser upp min värld
sänker mina sorger
lyfter min själ
bedövar mina hjärtesorger

lova mig att du alltid finns där
omfamna mig med ditt ljus,
din glädje
jag vill inte möta världen ensam, utan dig
så stå där, leende,
brevid mig

johanna




Fri vers (Fri form) av ebbab
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-24 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab