Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julaftons morgon

 

Julaftons morgon är återigen kommen

så efterlängtad och välkommen

 

Vaknar tidigt gör stora som små

skyndar ur sängen och trippar på tå

 

Mot den julklädda pyntade granen

längtan pirrar så mycket i magen

 

Tindrande ögon fulla av förväntan

på många klappar har de sin längtan

 

Dagen kan hos barn kännas så lång

varför kommer inte tomten nångång

 

När han sen knackar på vår dörr

är alla barnen snälla som aldrig förr

 

Var och en sina klappar äntligen får

leker med dem och inväntar nästa år

 

Så infinner sig julefriden i varje hus

med glögg som doftar och tända ljus

 

God Jul och ett Gott Nytt År önskas alla poetvänner.

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-24 09:07



Bookmark and Share


  aol
Tack för underbar julkänsla,
2019-01-11

  ULJO
En underbar jul
2018-12-26

  Feliaxel VIP
Fint skaldat om julmorgonen
Ha en skön helg och ett gott nytt år
2018-12-24

  Annie b'larsson VIP
Väldigt fint skrivet och rimmat. God jul & Gott nytt år till dig!
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP