Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR JAG BLUNDAR

När jag blundar
känner jag dina läppar på min hals
din tunga som ritar cirklar på mina bröst
dina varma andetag mot min mage
som små solar
värmer mig inifrån.


© Laura Popa 2018




Fri vers (Fri form) av Laura Popa
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-24 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura Popa
Laura Popa