Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bensår igen - trist!


God Jul igen, kära vänner!

 

Med lindade ben jag vandrar min stråt

rätt kulen i skalle och sinn

för såren kom åter, så tyst är min låt...

men julglädjen bjudes nu in!

 

Att mumie likna rätt van vid jag är

åtminstone nedanför lår

så tag nu min önskan, poetvän så kär

om Fröjdefull Jul - och gutår!

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-24 12:24



Bookmark and Share


  Nanna X
God Jul och god bättring vännen!
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP