Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underligt hur det kan kännas


Skrivna rader



Några rader skrivna i ett brev
fyller själens

tomrum


Helena Julen 2018





Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 280 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-12-24 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lycklig den som så blir fylld av denna innerliga text Du skriver.
2018-12-31

  S.A.I. Steve Lando
så sant
2018-12-30

  Ronny Berk
Så väl tänkt och skrivet !
2018-12-29

  Domenico VIP
Så lite som betyder....att se det många inte noterar...en enkel tanke i ord riktad till någon.....det kan vara sann värme.
God fortsättning kära skrivarvän!
2018-12-25
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW