Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foundation hunger i Ungern, Landets BNP motiverar inte någon att svälta. Vi hoppas att tiden kommer att när fördelningen av varor kommer att bli rättvisare.


"Mat för Life"

 

Tyskarna bygger ett imperium, i vecka som gick sålde till Ungern för 500 000 miljoner euro krigsmaskiner för att tränas reservister och soldater vid gränser.

Signalement på det har epok har börjat redan för 8 år sedan när tillåtit Rysland att bygga och anrika uraniu i Ungern.

 Efter 1 januari 2019 ungerska folket kommer att fortsätta demonstrera!

 

 

https://www.facebook.com/Indexhu/videos/273456143336112/?notif_id=1545648166716865&notif_t=live_video

 

 

(Blaha Lujza tér är en station i M2 (öst-väst) linje i Budapest Metro. Det är en stor transportkorsning. Spårvagn nummer 4 och 6 (boulevard linjer, går sydväst) stanna här liksom Express bussar 7 röd (Piros 7) och 173)

”varje dag av jul delar dem varm lunch för behövande. Och snart kommer TEK att gå stänga välgörenhets aktivitet eftersom aktiviteten inte är tillåten! Medborgarens grundläggande rätt att dö är död, men att hjälpa hungriga människor är en licens och byrån hanterar inte det i 30 dagar!”

Ungern gör det bättre - hungrig, fattig, hemlös, frusen i sina hem, hopplöst ledsna människor! Kommer de som har tagit detta land och stulit nästan allt - folkens framtida bortom rörliga - kastas i sina tornar ikväll? Jag tror att så många människor inte skulle gråta efter dem!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-24 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP