Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenskarnas hemliga Nationalsport




Snatteri!
Särskilt under
och strax efter
Juletid. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-24 13:51



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Du riktar ljuset på ett allvarligt samhällsproblem. Där jag bor har fastighetsägaren efter alliansens nya lagar fått bygga om och till i många omgångar så att man fått flytta runt i beståndet. Varje gång har det försvunnit saker som snattats av de flyttgubbar som värden anlitat. Bland annat en lysningsgåva som min hustrus kusin gjort. Han var en känd skulptör.
När jag handlade strax före jul så låg det kvar en deodorant spray på mitt ban och som en annan kund glömt kvar. Jag meddelade detta till kassörskan så hon tackade och tog hand om den. Jag tycker man ska var ärlig i alla lägen !
2018-12-24

  Fulbergarn
Blev sugen på att snatta en liten blondin i Götebörg, men ....

God Jul
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP