Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväg

 

Du tar omvägen 

För att det är någon på huvudgatan

Som du vill undvika att träffa på 

Men den du försöker undvika gör detsamma 

Så ni möts 

Och låtsas inte se varandra




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-24 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande. Undrar vad det är de inte ser eller inte vill möta?
2018-12-25

    ej medlem längre
Om båda vet, vad gör det om dom låtsas?
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP