Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på det här redan innan det börjar.


God jul eller nått sånt.

 

Jag ligger i sängen och vilar min knopp

allt detta stök sätter stopp.

Fattar inte hur jag ska orka

känns lite som en mental torka.

Jul och nyår, stress och stök 

bara en massa bök.

Göra sig till för folk man inte tycker om alls

ungar som gapar och skriker för full hals 

Nej nu skiter jag i helgernas stök

Drar på mig ett par sunkiga mysbyxor och tar mig en rök.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ingenmening
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-24 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var bra, jag tar nog en jag med!
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening