Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klokord


får vi aldrig tillräckligt många av
Bill Copeland lyckades fånga med några rader
en annorlunda men så på kornet liknelse

"Försök att efterlikna en sköldpadda -
känn dig bekväm i ditt eget skal"





Övriga genrer (Aforism) av morgonstjärna VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-24 16:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du finner alltid orden
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP