Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så här i juletid


dagens stressade människor behöver varva ned
när var det den senaste gången du tog dig tid att skämma bort
dig själv lite grand?
så här i juletid har du chansen unna dig att ha det skönt
ett långt varmt bad eller en lyxig massagen får alla
spänningar att försvinna och talar om för din hårt
arbetande kropp att du bryr dig om den.
/fast många får prestationsångest över helgerna
är lika slut som tomten efter jul :(


holistiskt behandling t ex reflexologi och akupressur
kan återställa krafterna
beröring är en annan variant
en kram minskar stresshormoner, frigör oxytocin och gör
att du känner dig alldeles varm inombords
träning husdjur osv ger även samma




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-12-24 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP