Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul och Jesu kärlek (1)

Kristendom är ett ont mörker
Kristendom är mörk ondska

Antikverat tankegods förståndets baggböleri
Jul är fjant och trams och fjanteri

Jag avskyr julen julångesten når till stratosfären
en massa känslor av saknad
och tillkortakommanden
en massa stress
jag mår verkligen skit av det här
det gäller att uthärda till juldagen




Prosa av Tidsljus
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-24 17:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
och svraerv du här i din kommentarslogg blockar jag dig
2019-07-05

  SatansSon VIP
du tror inte. vafförb skrivaomdet om inte för attretade troende,. själv tror jag inte. jag vet.
2019-07-05

    Tidsljus
Det där är sekteristiskt svammel.

En diskussion mellan kristna som vill ha jul och de som inte vill ha det.

Hedningar? De är lika demonbesatta som kristna. Er gemensamma demon är irrlärans och okunskapens demon. Religion är ett hån ingen klok tror på gud.

Jag är ingen kameleont jag är en grånad och tandlös krokodil jag ska bekämpa religion efter blygsam förmåga.
2018-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Du är en kameleont.

Anklaga inte kristendomen för julen. Snacka med hedningarna. De har sitt eget samfund och hävdar - med all rätt - att de kristna snott julen från dem.
De finns på nätet, för den som vågar se utanför boxen.
2018-12-24

    Tidsljus
Jag står för mina åsikter. Om julen är cancer är kristendom (och all religion) lemlästning.

Varsågod välj själv.
2018-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Jul har ingenting med kristendom att göra och vice versa.
Våga stå för dina åsikter även privat.
Var inte en kameleont.
2018-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus