Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLANÖREN

Som en mystiker flanören
ignorerar allt som stör en
på den långa promenad
som han tar uti sin stad.

När han lugnt och varligt vankar
tänker han de tusen tankar
som han tänkt i många år
när han går och går och går.

Knappt han märker folk och bilar
som i gatularmet kilar.
Han i tanken stilla står,
följer själens tysta spår.

Hur tillbaka hem han hittar
vet man inte, men det kvittar.
Ingen kan väl det förstå
hur det är att gå och gå.




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-24 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tankspridda funderingar...
2018-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP