Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila Frid

Glittrande vit
Är natten
Jag återvänder
Till ensamheten

Hemma är
Där sorgen är
Jag är
Där längtan var

Glömd
Är sagan
Tyst
Är dockan

De silverkantade molnen
Passerar framför månen
Blodet som rann
Har stelnat nu

Vila Frid
Sovande själ
Vi väntar




Fri vers av Vildaliv
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-24 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaliv
Vildaliv