Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Obundetrim


~ SJUK ~

Du ser folk rusa förbi
Här är det ingen som är felfri

Det är svinkallt överallt
Men det är vitt framförallt

Plötsligt är sjuksyster här
I sin rock hon klär

Nu är det din tur att hjälpen få
Allt ska bli bra, det måste du förstå

-R




Bunden vers (Rim) av -R
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-25 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-R
-R