Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat


att se glittret i dina ögon av lycka
att känna själva livet
efter kinderna droppa
det vore glädjetårarna
älskade klokugga

för mig är dina änglar alltid ljusa
och du bor för alltid i hjärtat mitt

God fortsättning


mina tankar flyger hem till dig
somnar om
under dina grenar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-25 04:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram <3
2019-11-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP