Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"IS IT JUST ME OR IS IT GETTING CRAZIER OUT THERE?"


Demoner

ingår även i sanningen
en massa lögner
så som alla de änglar
som var bara djävlar

så enkelt de lurar till sig
en massa...
många andras lyckor
ändrad till olyckor..

de njuter av att bidra
till en värld som är idag
vad vore helvete,
utan deras ärliga bistånd?!

ja, vad vore helvete
utan dessa till bevis
Om varför ondskan
cirkulerar,
Från gener till gener!




Övriga genrer av Endless Love MS
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-25 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS