Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bluskontot

I mig borrar kärleken
aldrig ord
-kanske blöder den lite,
till sväng och blus
Men inga ord, ingen dikt
blir det där
-kärleken, den bara är




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-25 06:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Känslostunget
Av toner?
;)
2018-12-25

  Larz Gustafsson VIP
"Ingen sjunger blues som Jeffrey Lee Pierce"
2018-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP