Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

Hon springer barfota över skaren
Skär sönder sina fötter
På knivbladen av is
Andas kristaller
Av vita flingor
Hennes sargade tår
Målar en karta
Över vinterlandsakapet
Som förutom det röda
Är obefläckat vitt




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-06-18 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP