Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ensammaste stegen


Han babblar och skryter
om bil och om hus

Men när orden tryter
en blick utan ljus

En tystnad så tung
säger mer än ord

För vad är väl hans hamn
utan skratt, utan bus

Utan hustruns famn
utan barnens sus

En följd av hans svek
han vandrar hemåt

Med sorgsna steg
och ett outtalat förlåt

 

 




Bunden vers av Nic
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-25 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic