Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hemligt frö


Jag sår i hemlighet
Ett frö
I en av krukorna
I ditt fönster
Innan jag åker

Så att i din värld
Fylld av ormbunkar
Och trista gröna växter
Kan en liten sol växa fram

En solros
Stolt och yster
Som lyser upp ditt fönster
En sol från mig till dig




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-06-18 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP