Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bröllopsdikt


Vår kärleks ögonblick

Så kort är denna stunden

- ett flyktigt ögonblick

i våra livs historia

då vi varandra fick

 

och ändå mycket större

än varje annan stund

här börjar nu vår framtid

vår kärleks byggnadsgrund

 

Så kort är denna stunden

så snart är den förbi

men störst i våra hjärtan

när du och jag blev vi

 

Så minns för alltid känslan

se in här i min blick

föreviga förfallotid

vår kärleks ögonblick

@JessicaMarieOlsson2015

Dikten är tonsatt och du kan lyssna 
på youtube via länken nedan.

Lyssna på tonsättningen

 

www.facebook.com/jessicasdikter

www.instagram.com/jessicasdikter

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-25 21:38



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Et fremragende dikt om kärlekens ögonblick som formodentligt også rummer evigheden. Jeg synes også, at digtet er kreativt och poetisk, så det er inspirerende at læse med venlig hilsen Klaus
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP