Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smärtan

smärtan har ett skällyssna till den

för att sedan prata kärlekens språk




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-25 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP