Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du flyger med taniga vingar

Du flyger med taniga vingar
Du skrattar med ciggarettgula tänder
Din röst får mina ögon att tindra
Och mitt hjärta att starta bränder

Du rör dig med klumpig elegans
Du glömmer vad vi precis pratat om
Jag kysser dig vid varje chans
Och faller för dig lite närsom

Du frågar mig aldrig hur jag mår
Du nekar mina kramar vid behov
Ändå känns du som den enda som förstår
Din bekfräftelse den enda som ger mig ro




Bunden vers (Rim) av Lättpåverkad
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-25 22:24



Bookmark and Share


  Erik Gefvert
vingar fyllda med hål
men du ser att de bär dig ändå
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad