Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marx light




plagiera mig bäst du vill
men du skall veta
att jag kommer rynka pannan en smula

inte
för plagiatet

för din konstiga smak




Fri vers (Fri form) av Askanden
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-25 23:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
den blir bara bättre denna text
finns ett ord som jag inte hittar, men jag kommer nog ihåg det sen
2018-12-30

  SatansSon
inget konstigt med den smaken. bra diktat.
2018-12-30

  Kungskobran VIP
På 1700 talet ansåg en kompositör det vara en ära om någon lånade strofer från honom för till egen komposition, vilken skillnad mot i dag då alla svartsjukt bevakar sitt.
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Askanden