Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur älskar du egentligen?

jag älskar som en virvelvind

jag älskar som en spegelblank stilla sjö

jag älskar som en evigt brinnande sol

jag älskar som porlande vatten från bäcken 

jag älskar som havets djupa vågor

jag älskar som fruktens nektar

jag älskar som ett vår pirrigt fågel kvitter

jag älskar som sommarens lätta svajande strå

jag älskar som en himla storm

jag älskar som dinglande spröda höst löv

jag älskar som regnbågens alla färger 

jag älskar som sommarängens ljuva blomster prakt

jag älskar som en Miss Planet

 

Hur älskar du egentligen?

Älskar du ens egentligen?




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-26 04:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraftfull och positiv, älskar dess mäktighet!!
2019-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP