Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

jag kände att allt fick en mening

när jag såg in i dina ögon




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-25 16:22



Bookmark and Share


  Tabac VIP
I love...


Den här texten!
2019-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP