Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


Avbruten

Vackert röd
uppstagad med pinnar
lyste du upp köksfönstret
igår
marken var vit

en spricka i stängeln
vek ner dig mot golvet idag

mammas 60-talsvas
fylls med vatten
som en vacker röd stjärna
annorlunda
står du på soffbordet

i köksfönstret en röd kruka
en avbruten stängel
bruna torkade blommor
runt löken grå mossa
två änglar nerstuckna i jorden
fönsterbrädan av marmor
på himlen den vita fullmånen
mot rutan små vattendroppar
marken fläckvis vit

© Eva Hedlund fd. Langrath 2018




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-26 00:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin här- och nustund. Levande berättat.
2018-12-26

  ULJO
"mammas 60-talsvas" Fint minne att bevara
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP