Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sannslöst i natten

Syndabockar,
Bered er

Likt liljan och starka händer

Ibland ser nässlorna mer än dig,
Tveka inte
Jag står här

Ibland sker inget,
Ibland Allt
Bered er

Syndabockar se allt,
Pastan och infravärmen
Flygresor, tankar om kärlek
Den ofunna

Bered er




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-26 04:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Golvad och högst besviken att jag tidigare missat denna sida. Börjar genas följa!
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Adurge