Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen

Jag slår mig till ro
med just det här rummet
de här kläderna
den här kroppen

Stryker handen över armen
böjer huvudet mot kudden
böjer benen mot magen
i väntan på sömn

Genom dörren ser jag ljuset
Genom dörren hör jag rösten
Genom dörren till drömmarnas fest
tar pappa emot mig som hedersgäst

Välkommen!
Tack!




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-26 07:02



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Fin
2018-12-26

  Kungskobran VIP
I drömmen finns dom alla, dom döda och dom ännu inte döda
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP