Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julklappsbok


Astrid

Det finns människor som slår barn.

Det finns människor som tror att de gör något bra när de slår barn.

Det är förbjudet att slå barn, det kan vi tacka Astrid för.


Det är mycket vi kan tacka Astrid för.
Hennes mod till exempel.


Vi hade behövt mer "Astrid" i oss.

Hon skrev till och med till Sovjetunionens president och läxade upp honom.






Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-26 18:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Hon var en tuff tant! ;)
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP