Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan fingrarna

 

 

 

alla våra ord

fjärilar från

mellangärdet

 

luften skimrar av

snöflingevingar

kretsande kring

innan de landar

 

vår längtan

har gömställen

djupt under snön

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Per Rydberg
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-26 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg