Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blickar i kaozet

Våra blickar dem möts mitt ibland kaozet
Hundratals linjer som korsar men vi
Lyckas träffa varandras.
Ett flin som vi delar säger mer än vi vet
Ett ögonblick, förståelse delas
Inte av varann utan av världens natur
Med flinande ögon ser vi varandra
Ty genom varandra har vi sett genom
Denna världen och in till den andra.




Bunden vers (Annat versmått) av Pontuswagren
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-26 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pontuswagren