Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärna därinne

En stjärna därinne som leder dig rätt
Djupt i ditt inre under hud muskler och fett
Ett evigt ljus som aldrig förtvinar
En källa av kunskap som aldrig vill sina
Hela din tillit ska läggas just här va
Hela essensen för att viljan beskära
Ett hopp ut i tomhet, i fullständigt mörker
Där kommer du finna, allt vad du söker.




Bunden vers (Rim) av Pontuswagren
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-26 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pontuswagren