Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNURRA ALDRIG RUNT DIN SMÄRTBOLL


SNÖBOLL!?

Forma ditt smärtskräp till en snöboll

Kasta den längst upp till rymden

Istället för att rulla på den

SNURRA ALDRIG RUNT DIN SMÄRTBOLL




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2018-12-26 12:29



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Öknens Ros
Ja, önska står kvar för alltid ;)
tack
2018-12-27

  Öknens Ros VIP
En önskan som man önskar man kunde göra.
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP