Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vet man att man blivit "maskinläst"?

 

När nästan alla texter numera läses anonymt av Ej medlem och Ej medlem (poeter.se) är det busenkelt, käre Watson - femton olika texter lästa på samma minut klarar bara  robotar!

Hm. Om samma text i sällsynta fall blivit läst två gånger efter varann med samma tidsangivelse, då är Ej medlem en läsande människa. Glädje och klackarna i taket!

 

 

 

2018-12-26  13:03




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-26 12:30



Bookmark and Share


  i af apa
Man kan undra...lever maskinen sitt eget liv...?
2019-01-21

    ej medlem längre
Samma tanke har slagit mig flera gånger så att jag blivit alldeles öm i kroppen. Men jag håller gärna med dig, "glädje och klackarna i taket" om någon läst min dikt!
2019-01-09

  Anya VIP
Jaa vem är det som läser...undrar jag. Intressant infallsvinkel.
2019-01-05

  walborg
Antalet läsare säger absolut ingenting, däremot antal kommentarer, gillningar och bokmärknngar. Undrar varför Poeterse tillåter detta? Inkomster???
2018-12-27

    Roger Runkar Ragnar
Ej Med Lem ?
2018-12-27

  Öknens Ros VIP
Så i själva verket är det få poeter som läser andras texter, eller?
2018-12-26

  Poeten Salvador VIP
Jag hade 1600 läsningar häromdagen, så maskinen måste vara trött nu.

God jul, Minkki
Tomas
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP