Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippan du står på

Jag är beständig, stabil, oförändlig
Skepnad jag byter, formar och flyter
Jag är klippan du står på
Jag är klippan du står på!
Och vågen som slår på klippan du står på
... Är jag.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pontuswagren
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-26 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pontuswagren