Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Historien och framtiden


ELÄNDES ELÄNDE!

Gammalt år blir nytt år,
elände, eländes elände.
Klimat, eländes elände.
Kärnvapen elände.
Drönare elände.

Börsras elände...
Svältkatastrofer elände.
Media nyheter elände.

Julkatastrof elände. Ohälsa
elände. Politiker elände.
Korruption elände.

Akademin elände.
Fattigdom elände.
Tom börs elände.

Nya övergrepp elände.
Människoförakt elände.
USA - eländes elände.

Livet eländes elände.
Vet vi om något annat?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-26 13:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Din jeremiad får mig att le - skulle det vara något annat?
2018-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Ja.
Allende t ex.
Som USA avsatte.
Eller Arbenz. Samma sak där.
Likaså Mossadeq.
Elände, förvisso, men fyrbåkar så länge de fick vara ifred.
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje