Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes hjärta

Han har letat
Genom hennes vindlande labyrinter
Sökt efter kärnan
Ursprunget
Han har kämpat
Genom törnesnår
För att ta en plats i hennes hjärta
Han har irrat
I dagar
Veckor
Månader
År
För att finna
Att han redan var där




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-06-18 12:16



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Snyggt!!!
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP