Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Para bara

Jag tar inte allvar på allvar
å skrattar inte ens åt det roliga
Med avtrubbad spets å ljummen hetta
går jag bredvid det parallella å
missar till och med träffarna




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-26 14:12



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Ordlek ja, ordlek
2018-12-26

  lodjuret/seglare VIP
Lek med ord samt över bord
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP