Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbar som nubbar

gubbarna
i klubben
som sitter
i skrubben

och tuggar
på mandelkubbar
medan skäggstubben
växer på snögubben

nubben
blir två, blir tre
och gubbarna
blir fler

eller
så är det bara
vad de ser?

kubbarna
är torra
och gubbarna
knorra

tills de får
flera nubbar
och då blir det
gladare gubbar




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-26 14:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tag dig en
tag dig två
tag dig tre
så dör du nöjdare
2018-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Droga för att våga.
Jag kallar dem ryggradslösa kräk.
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP